Laenatud rõõmud

Книга Laenatud rõõmud из серии , созданная Erik Tohvri, может относится к жанру Современная зарубежная литература, Зарубежная деловая литература. Стоимость электронной книги Laenatud rõõmud с идентификатором 21185604 составляет 772.95 руб.Erik Tohvri Laenatud rõõmud в жанре Современная зарубежная литература, Зарубежная деловая литература

Электронная книга Laenatud rõõmud

Короткоо главном в электронной книге с идентификатором 21185604:

 

Raha ja rikkus on inimesi alati enda poole tõmmanud. Eestlastele tundus pikka aega võõrvõimu all elades rikkus vaid elukauge ja kättesaamatu mõistena, aga pärast taasiseseisvumist suhtumine muutus. Paljud nägid just elamuehituses võimalust lihtsalt ja kiiresti rikkaks saada. Seni tagasihoidlikult ja silmapaistmatult elanud Mart Ungasele kukkus justkui taevast kätte võimalus kinnisvaraarendajaks hakata, kui ta ootamatult oma onu pealinna lähistel asuva talumaa ainupärijaks osutus. Paraku tegi ootamatult saabunud majanduskriis algul roosilisena tundunud plaanidesse oma korrektiivid, mida kogemusteta ja heauskne ettevõtja ei osanud ette näha. Kriis hakkas sedamaid pigistama nii kinnisvaraarendajat Mart Ungast kui ka neid, kes tema rajatud ridamajja eluasemed ostsid. Lisaks aga selgus, et leidub inimesi, kes on rikkaks saamise nimel kõigeks valmis.

Электронная книга из серии автор(-ы) Erik Tohvri в жанре Современная зарубежная литература, Зарубежная деловая литература, будет интересна тем, кто ищет информацию по теме , Erik Tohvri.

Можно читать Laenatud rõõmud ОнЛайн и на устройствах FB2 EPUB TXT RTF PDF HTML PDF MOBI форматы.

Ниже приведены ТЕГИ, по которым можно посмотреть аналоги.

ЧИТАТЬ ФРАГМЕНТ КУПИТЬ КНИГУ за 772.95 руб.