Head ärikombed. Lihtne ametietikett ja käitumisjuhised

Книга Head ärikombed. Lihtne ametietikett ja käitumisjuhised из серии , созданная Gerda Kroom, может относится к жанру Зарубежная деловая литература. Стоимость электронной книги Head ärikombed. Lihtne ametietikett ja käitumisjuhised с идентификатором 22832977 составляет 733.16 руб.Gerda Kroom Head ärikombed. Lihtne ametietikett ja käitumisjuhised в жанре Зарубежная деловая литература

Электронная книга Head ärikombed. Lihtne ametietikett ja käitumisjuhised

Короткоо главном в электронной книге с идентификатором 22832977:

 

Tänapäeva äritegevuses omistatakse firma näole suurt tähtsust. Firmad, kus etiketti ei järgita, kaotavad nii mõndagi. Seal aga, kus etiketireeglitest kinni peetakse, on kõrgem tootlikkus ja paremad tulemused. Seepärast tuleb alati silmas pidada tähtsat postulaati, mida teavad kogu maailma ärimehed – head maneerid toovad tulu. Et isiklikku karjääri ja firma edu lihtsate võtetega veelgi suurendada, pakub raamat ülevaadet riietumise ja avaliku esinemise nippidest, kontoris käitumise reeglitest, ärikontaktide organiseerimisest, eri rahvaste äri- ja diplomaatilisest etiketist ning on adresseeritud nii ettevõtte juhtidele kui ka teenistujatele.

Электронная книга из серии автор(-ы) Gerda Kroom в жанре Зарубежная деловая литература, будет интересна тем, кто ищет информацию по теме деловой этикет, Gerda Kroom.

Можно читать Head ärikombed. Lihtne ametietikett ja käitumisjuhised ОнЛайн и на устройствах FB2 EPUB TXT RTF PDF HTML PDF MOBI форматы.

Ниже приведены ТЕГИ, по которым можно посмотреть аналоги.

ЧИТАТЬ ФРАГМЕНТ КУПИТЬ КНИГУ за 733.16 руб.