100 valitud novelli. 3. raamat

Книга 100 valitud novelli. 3. raamat из серии , созданная O. Henry, может относится к жанру Зарубежная классика, Литература 19 века, Классическая проза. Стоимость электронной книги 100 valitud novelli. 3. raamat с идентификатором 21185836 составляет 447.56 руб.O. Henry 100 valitud novelli. 3. raamat в жанре Зарубежная классика, Литература 19 века, Классическая проза

Электронная книга 100 valitud novelli. 3. raamat

Короткоо главном в электронной книге с идентификатором 21185836:

 

O. Henry kuueosalise 100 valitud novelli kogu kolmas raamat – läbilõige ühe Ameerika parima novellikirjutaja lühijuttudest. Autor kirjeldab ühesuguse meisterlikkusega nii elu eelmisel sajandivahetusel Rio Grandest lõunas kui ka nelja miljoni New Yorgi tavakodaniku käitumist ja mõttemaailma. Tema jutustusi iseloomustavad juhuste kokkusattumine, ootamatu lõpp, inimlik kaastunne ja peen huumor, mis tegid O. Henry novellid eelmisel sajandil nii populaarseks.

Электронная книга из серии автор(-ы) O. Henry в жанре Зарубежная классика, Литература 19 века, Классическая проза удобна для скачивания и чтения иностранной литературы на тему , O. Henry.

Можно читать 100 valitud novelli. 3. raamat ОнЛайн и на устройствах FB2 EPUB TXT RTF PDF HTML PDF MOBI форматы.

Ниже приведены ТЕГИ, по которым можно посмотреть аналоги.

ЧИТАТЬ ФРАГМЕНТ КУПИТЬ КНИГУ за 447.56 руб.