Ühe liivimaalase mälestused. Kindralmajor Woldemar von Löwensterni mälestused

Книга Ühe liivimaalase mälestused. Kindralmajor Woldemar von Löwensterni mälestused из серии , созданная Woldemar von Löwenstern, может относится к жанру Военное дело, спецслужбы, Публицистика: прочее, История, Литература 19 века, Русская классика. Стоимость электронной книги Ühe liivimaalase mälestused. Kindralmajor Woldemar von Löwensterni mälestused с идентификатором 26112772 составляет 1576.60 руб.Woldemar von Löwenstern Ühe liivimaalase mälestused. Kindralmajor Woldemar von Löwensterni mälestused в жанре Военное дело, спецслужбы, Публицистика: прочее, История, Литература 19 века, Русская классика

Электронная книга Ühe liivimaalase mälestused. Kindralmajor Woldemar von Löwensterni mälestused

Короткоо главном в электронной книге с идентификатором 26112772:

 

Napoleoni sõjad 19. sajandi alguses tähendasid Euroopa ajaloo ja sõjanduse jaoks suuri muudatusi. Suuri muudatusi tähendasid nad ka inimeste jaoks, kes nende keerisesse jäid. Ühe sellise mehe mälestused on koondatud siinsesse raamatusse. Nagu paljud baltisaksa aadlikud, pidas ka Raasiku mõisas sündinud Woldemar von Löwenstern (1776–1858) tsaari teenimist loomulikuks. 17-aastasena astus ta Vene sõjaväeteenistusse, liitus peatselt ratsakaardiväega ja tegi tsaariarmees pika, mitmekülgse ning eduka karjääri. 1858. aastal ilmunud Löwensterni mälestused sõjateenistusest on üllatavalt mitmekihilised, siin leiavad kajastamist tema sõjameheelu ilusam pool, teenistus kindral Kutuzovi ja Barclay de Tolly lähikonnas, huvitavad ülesanded ja lõbus elu vallutatud Pariisis, ent samuti tagasilöögid ja tagakiusamine, usaldamatus tema kui mittevenelasest ohvitseri vastu, sõjaretkede raskused ja koledused, õnnetu isiklik elu – naise ja laste varajane surm. Tänapäeva lugejale pakub raamat unikaalse võimaluse jälgida lähedalt Napoleoni sõdu, pääseda ligi keisritele ja väejuhtidele ja olla tunnistajaks Eestist võrsunud kõrge sõjaväelase seiklustele mitmel pool Euroopas ja Venemaal. E-raamat ei sisalda pilte.

Электронная книга из серии автор(-ы) Woldemar von Löwenstern в жанре Военное дело, спецслужбы, Публицистика: прочее, История, Литература 19 века, Русская классика удобна для скачивания и чтения русских произведений на тему , Woldemar von Löwenstern.

Можно читать Ühe liivimaalase mälestused. Kindralmajor Woldemar von Löwensterni mälestused ОнЛайн и на устройствах FB2 EPUB TXT RTF PDF HTML PDF MOBI форматы.

Ниже приведены ТЕГИ, по которым можно посмотреть аналоги.

ЧИТАТЬ ФРАГМЕНТ КУПИТЬ КНИГУ за 1576.60 руб.