Spetsnaz

Книга Spetsnaz из серии , созданная Viktor Suvorov, может относится к жанру Публицистика: прочее, Военное дело, спецслужбы. Стоимость электронной книги Spetsnaz с идентификатором 42642082 составляет 1434.18 руб.Viktor Suvorov Spetsnaz в жанре Публицистика: прочее, Военное дело, спецслужбы

Электронная книга Spetsnaz

Короткоо главном в электронной книге с идентификатором 42642082:

 

Viktor Suvorovi „Spetsnaz“ on esimene Lääne lugeja jaoks mõeldud täielik ja kõikehõlmav ülevaade Nõukogude erivägedest kuni tänase Venemaa salajaste eliitmõrtsukateni välja. Selle kohta on kuni tänaseni olnud väga vähe teada, sest selle olemasolu on kiivalt varjatud ja eitatud.

Sõjaväeluure (GRU) juhtimise all tegutsenud spetsnaz ehk Nõukogude eriväed olid üks kõige salapärasemaid ja armutumaid erivägesid maailmas. Nende kasutada olid Nõukogude armee tipptehnoloogia ja uusimad teadussaavutused. Tänapäeval on spetsnazi peaeesmärk vaenlase taktikaliste tuumarelvade leidmine, nende asukohast ettekandmine ja erandolukordades hävitamine kas või oma elu hinnaga.

Endise GRU ohvitserina oli autor ise spetsnazi tegevusega tihedalt seotud. Selles paljastavas – ja kohati lausa šokeerivas – käsitluses räägib ta omaenda kogemustest. See on möödapääsmatult vajalik lugemisvara igaühele, keda tõeliselt huvitab Nõukogude Liidu ja praeguse Venemaa sõjaline võimekus.

Электронная книга из серии автор(-ы) Viktor Suvorov в жанре Публицистика: прочее, Военное дело, спецслужбы, будет интересна тем, кто ожидает найти в книжном каталоге информацию по теме спецслужбы, спецназ, война спецслужб, Viktor Suvorov.

Можно читать Spetsnaz ОнЛайн и на устройствах FB2 EPUB TXT RTF PDF HTML PDF MOBI форматы.

Ниже приведены ТЕГИ, по которым можно посмотреть аналоги.

ЧИТАТЬ ФРАГМЕНТ КУПИТЬ КНИГУ за 1434.18 руб.