Kuidas kirjutatakse ajalugu?

Книга Kuidas kirjutatakse ajalugu? из серии , созданная Marek Tamm, может относится к жанру Зарубежная публицистика, Публицистика: прочее. Стоимость электронной книги Kuidas kirjutatakse ajalugu? с идентификатором 21196188 составляет 605.22 руб.Marek Tamm Kuidas kirjutatakse ajalugu? в жанре Зарубежная публицистика, Публицистика: прочее

Электронная книга Kuidas kirjutatakse ajalugu?

Короткоо главном в электронной книге с идентификатором 21196188:

 

Viimastel aastakümnetel on ajaloouurimine teinud kogu maailmas läbi suuri muutusi ja arenguid, oluliselt on avardunud ajaloolase uurimisväli, rikastunud meetodite ja kirjutamisstiilide valik. Raamat „Kuidas kirjutatakse ajalugu” püüab läbi intervjuude maailma juhtivate ajaloolastega kaardistada ajaloouurimise uuemaid arenguid ja tutvustada ajalookirjutamise võimalusi tänapäeval. Raamat, mis koosneb viimase kümne aasta jooksul tehtud kaheteist-kümnest intervjuust, tutvustab teiste hulgas Peter Burke’i, Roger Chartier’, Natalie Zemon Davise, Carlo Ginzburgi, Reinhart Kosellecki, Jacques Le Goffi, Tzvetan Todorovi jt vaateid ajaloouurimisele.

Электронная книга из серии автор(-ы) Marek Tamm в жанре Зарубежная публицистика, Публицистика: прочее, будет интересна тем, кто ожидает найти в книжном каталоге информацию по теме , Marek Tamm.

Можно читать Kuidas kirjutatakse ajalugu? ОнЛайн и на устройствах FB2 EPUB TXT RTF PDF HTML PDF MOBI форматы.

Ниже приведены ТЕГИ, по которым можно посмотреть аналоги.

ЧИТАТЬ ФРАГМЕНТ КУПИТЬ КНИГУ за 605.22 руб.