Spionaaži alused

Книга Spionaaži alused из серии , созданная Viktor Suvorov, может относится к жанру Военное дело, спецслужбы, История. Стоимость электронной книги Spionaaži alused с идентификатором 23321758 составляет 1274.91 руб.Viktor Suvorov Spionaaži alused в жанре Военное дело, спецслужбы, История

Электронная книга Spionaaži alused

Короткоо главном в электронной книге с идентификатором 23321758:

 

Kas teadsid, et Vene sõjaväeluure organisatsiooni GRU eelarve oli suurem kui KGB oma? Või ei nõukogude kosmonaudid kulutasid ligi poole oma ajast kosmoses täites ülesandeid, mis teenisid GRU huve? Väljapaistva ajaloolase, kirjaniku ja sõjandusanalüütiku Viktor Suvorovi uus raamat käsitleb äärmise põhjalikkusega nõukogude sõjaväeluure olemust, ülesehitust ja tööpõhimõtteid, jätmata rääkimata ka selle rivaliteedist KGB ja parteiga. Teksti aitavad mõista ohtrad skeemid ja tabelid ning sellest leiab põnevad lugusid ja fakte. Tihe, detailne ja süvitsi minev ülevaade ei ole siiski liiga kuiv, vaid pandud kirja autori parimas stiilis ja mahlakas keeles ning kohati vürtsitatud lausa võllahuumorini küündiva ehtveneliku kõnepruugiga.

Электронная книга из серии автор(-ы) Viktor Suvorov в жанре Военное дело, спецслужбы, История, будет интересна тем, кто ожидает найти в книжном каталоге публицистику по теме , Viktor Suvorov.

Можно читать Spionaaži alused ОнЛайн и на устройствах FB2 EPUB TXT RTF PDF HTML PDF MOBI форматы.

Ниже приведены ТЕГИ, по которым можно посмотреть аналоги.

ЧИТАТЬ ФРАГМЕНТ КУПИТЬ КНИГУ за 1274.91 руб.