Snaiper idarindel

Книга Snaiper idarindel из серии , созданная Albrecht Wacker, может относится к жанру Биографии и Мемуары, Современная зарубежная литература, Книги о войне, Военное дело, спецслужбы. Стоимость электронной книги Snaiper idarindel с идентификатором 21186044 составляет 1097.44 руб.Albrecht Wacker Snaiper idarindel в жанре Биографии и Мемуары, Современная зарубежная литература, Книги о войне, Военное дело, спецслужбы

Электронная книга Snaiper idarindel

Короткоо главном в электронной книге с идентификатором 21186044:

 

Wehrmachti snaipri, rüütliristi kavaleri Josef Allerbergeri mälestused See raamat pakub lugejale tõepärase ja ilustamata ülevaate ühe Wehrmachti edukaima snaipri värbamisest, väljaõppest ja lahingutegevusest. Ühes temaga saate osa 3. Mägidivisjoni võitlusest idarindel ning tema argipäevast täis hirme, eneseületamist ja võitlusi. Lugejale avaneb selle raamatu lehekülgedel sõja tõeline nägu. Tavalise sõduri jaoks ei ole sõda põnev maastikumäng, nagu seda vahel kujutatakse, vaid raske teekond läbi ohtude. See on haruldane pilguheit sõjaajaloole, mis näitab hirmutavat lõhet halastamatu ja kohati lausa talumatu avameelsuse ning liigagi kiiresti tekkiva distantsoptimismi vahel.

Электронная книга из серии автор(-ы) Albrecht Wacker в жанре Биографии и Мемуары, Современная зарубежная литература, Книги о войне, Военное дело, спецслужбы, будет интересна тем, кто ожидает найти в книжном каталоге публицистику по теме , Albrecht Wacker.

Можно читать Snaiper idarindel ОнЛайн и на устройствах FB2 EPUB TXT RTF PDF HTML PDF MOBI форматы.

Ниже приведены ТЕГИ, по которым можно посмотреть аналоги.

ЧИТАТЬ ФРАГМЕНТ КУПИТЬ КНИГУ за 1097.44 руб.