Kuus kuud kuumust. Estcoy missioon Afganistanis

Книга Kuus kuud kuumust. Estcoy missioon Afganistanis из серии , созданная Martin Kukk, может относится к жанру Биографии и Мемуары, Военное дело, спецслужбы. Стоимость электронной книги Kuus kuud kuumust. Estcoy missioon Afganistanis с идентификатором 21195004 составляет 1032.97 руб.Martin Kukk Kuus kuud kuumust. Estcoy missioon Afganistanis в жанре Биографии и Мемуары, Военное дело, спецслужбы

Электронная книга Kuus kuud kuumust. Estcoy missioon Afganistanis

Короткоо главном в электронной книге с идентификатором 21195004:

 

Enne järjekordse patrulli algust valdab sind alati pisike ärevus või hirm – suuremalt jaolt pelgad astuda isevalmistatud lõhkekehale –, kuid kontrollpunktist väljudes ei mõtle sa enam muule kui vaid ülesande täitmisele. Sa ei kuuletu sealjuures mingile massoonimaffiale ega poliitikule, vaid oma jaoülema käskudele ja korraldustele. Ühel hetkel avab vaenlane su üksuse pihta tule, püüdes teid tappa. Ta ei soovi, et sina oma kaaslastega külaelanikele eluliselt vajalikku veetruupi parandama saabunud ehitajaid julgestaksid. Samas kohalikud olidki ise need, kes põllu niisutussüsteemi parandamist palumas käisid. Lahingutegevuses ei ole sa tõesti mures demokraatia pärast selles riigis. Tulistades vaenlase suunas, on tähtsaim sinu enda ja kaaslaste tervis ning täitmist vajav ülesanne. * * * Martin Kukk on sündinud 1976. aastal Tapa linnas. Pärast keskkooli lõpetamist asus ta õppima tollase Riigikaitse Akadeemia sõjakooli, kust ta suunati haridusteed jätkama Saksamaa Liitvabariiki. Ta lõpetas Bundeswehri ülikooli, soomusvägede kooli, sõjakooli ja hiljem ka Saksa armee kindralstaabikursuse. Major Martin Kukk on teeninud Eesti Kaitseväe Scoutspataljonis ja Maaväe Staabis ning osalenud kahel rahvusvahelisel sõjalisel operatsioonil Afganistani Islamivabariigis. Alates 22. oktoobrist 2015 on major Martin Kukk Vahipataljoni ülem.

Электронная книга из серии автор(-ы) Martin Kukk в жанре Биографии и Мемуары, Военное дело, спецслужбы, будет интересна тем, кто ожидает найти в книжном каталоге публицистику по теме , Martin Kukk.

Можно читать Kuus kuud kuumust. Estcoy missioon Afganistanis ОнЛайн и на устройствах FB2 EPUB TXT RTF PDF HTML PDF MOBI форматы.

Ниже приведены ТЕГИ, по которым можно посмотреть аналоги.

ЧИТАТЬ ФРАГМЕНТ КУПИТЬ КНИГУ за 1032.97 руб.